Zomertour incl. viering Bevrijdingsdag

Ga met ons mee op deze spannende en zomerse avonturentocht naar Noord Korea, waarin we de Koreaanse Bevrijdingsdag meemaken! Deze bevrijdingsgdag markeert het einde van de Japanse bezetting van Korea en wordt beschouwd als een van de grootste nationale feestdagen. Dit is absoluut een niet gebruikelijke Noord Korea reis en zonder twijfel onze meest favoriete tour van het jaar. Vergeet je zwemkleding niet mee te nemen! 

Je kunt kiezen voor twee reisduren voor deze reis. Reis(groep) A vertrekt op 9 augustus en komt terug tot 17 augustus, reis(groep) B vertrekt eveneens op 9 augustus en komt terug op 20 augustus. Tijdens onze (groep) A-reis zien we alles wat je moet zien in Pyongyang. Waaronder het oorlogsmuseum, het Mausoleum van de leiders, rijden we met de ondergrondse Pyongyang Metro, verkennen we het Kim Il Sung Square, de DMZ en brengen we een avond door in Kaesong stad in een traditioneel Koreaans Folklore hotel, op slechts 8 km van de DMZ.

We gaan naar de prachtige stad Nampo en haar therapeutische hot spa resort aan de westkust, evenals een boerderij en de nabijgelegen fabrieken. Daarna nemen we een frisse duik op een nabijgelegen strand in de buurt van de beroemde West Sea Barrage, waar ook de Noord Koreanen zelf verkoeling komen zoeken.

Voor degenen die meer willen ontdekken is dit het perfecte moment om een uitgebreide tour te doen. Onze (groep) B-reis brengt je naar de oostkust van het Koreaanse schiereiland naar de prachtige en zeer zonnige stad Wonsan. Dit is een zeer populaire vakantiebestemming voor de Noord Koreanen.

Daarna gaan we ten noorden van Pyongyang naar Mt. Myohyang, dat het meest bekend is vanwege de Internationale Vriendschapstentoonstelling. Deze ongelooflijke tentoonstelling ligt diep begraven in de heilige berg en bevat de geschenken die aan alle drie de leiders worden aangeboden door andere regeringen, bedrijven en individuen zoals Dennis Rodman en de Globetrotters. Iets wat zeker de moeite waard is om te bekijken.

De wereldberoemde Mass Games tickets zijn optioneel om te gaan bekijken. De kosten hiervan komen bovenop de reguliere reiskosten en kun je ter plekke contant betalen.

Ticketkosten voor de Mass Games:

3e Klasse
€ 100,- (800 RMB)
2e Klasse
€ 300,- (2300 RMB)
1e klas
€ 500,0 (3800 RMB)
VIP
€ 800,- (6000 RMB)

Reisdata: 9 – 17/20 augustus 2021
Prijs: € 1295,- / € 1545,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoons accommodatie (eenpersoonskamers zijn beschikbaar voor € 40,- per nacht extra)
– treintickets Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur .
– alle entreetickets (tenzij anders vermeld).

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooi voor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in het reisschema zijn opgenomen
– kosten van het Mass Games entreeticket

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).