Noord Korea Fotografie Reis

Een speciale reis dat voor het eerst in Noord Korea aangeboden wordt! Een reis georganiseerd door fotografen voor fotografen. Met deze reis gaan maximaal 6 reizigers mee om ervoor te zorgen dat je de beste kans krijgt om het dagelijkse leven in Noord Korea vast te leggen.
Deze reis gaat verder dan de andere reizen die we aanbieden. Naast de gebruikelijke bezienswaardigheden, zoals het Mansudae Grand Monument en het Kumsusan Palace of the Sun is deze reis speciaal ontworpen om je tijd te geven op belangrijke plaatsen het perfecte plaatje te kunnen schieten. We staan heel vroeg op om de zonsopgang mee te maken op schilderachtige plekjes als de Taedong-rivier en de Juche-toren. Er is de mogelijkheid om het iconische Ryugyong-Hotel (105 verdiepingen hoog) en verschillende soorten straatbeelden te fotograferen met zonsondergang. De gidsen zullen voor je klaar staan om de grenzen te verleggen en scenes vast te leggen die alleen mogelijk zijn met een kleine groep

Tijdens het verblijf in het Yanggakdo Hotel (47 verdiepingen hoog), krijgen we een aantal van de hoogste kamers die beschikbaar zijn die uitzicht hebben op de Taedong-rivier en de skyline van Pyongyang. Dit is een perfect uitkijkpunt om time-lapse en nachtopnamen te maken. Het bezoek aan de Chollima Steelworks fabriek is waar een paradijs voor fotografen. Dit is een retro fabriek in Sovjetstijl, gebouwd in de jaren 50, waar werknemers nog de ouderwetse uniformen dragen. Ook worden er vele futuristische en retro gebouwen van Pyongyang bezocht om architectonische beelden te kunnen schieten.

De groep bestaat maximaal uit zes personen om te zorgen voor flexibiliteit, soepelheid en genoeg tijd op elke locatie. De reis wordt geleid door een semi-professioneel fotograaf en prominent Instagrammer Shane Horan (@shaneohodhrain).
Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Vol is vol!

Reisdata: 23 juli – 2 augustus 2019 (7 nachten, 8 dagen)
Prijs: € 2190,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoonskamer met gedeelde voorzieningen (een éénpersoonskamer is beschikbaar voor een toeslag van € 40,- per nacht).
– de treinreis Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders aangegeven in het reisschema
– Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airco
– alle entrees (tenzij anders aangegeven in het reisschema).

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten, drinken en souvenirs
– fooien voor de Koreaanse gidsen en chauffeur
– extra evenementen die niet in het reisschema vermeld staan

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).