Vier de zomer en bevrijdingsdag in Noord Korea

Ga met ons mee op zomeravontuur naar Noord Korea, terwijl het land de 75ste verjaardag van zijn eigen bevrijdingsdag viert. Deze grootse nationale feestdag wordt gevierd met massale volksdansen, vuurwerk en mogelijk ook een militaire parade. Deze feestdag markeert het einde van de Japanse overheersing in Korea en wordt beschouwd als een van de belangrijkste nationale feestdagen. Vergeet je zwembroek en handdoek niet op deze tour! We gaan de zomer vieren in Noord Korea!

Naast ‘bevrijdingsdag’ zullen we je alle highlights van Pyongyang laten zien. Denk onder andere aan het Oorlogsmuseum, het indrukwekkende mausoleum waar President Kim Il Sung en Generaal Kim Jong Il opgebaard liggen, een ritje maken in de metro, het bezoeken van het beroemde Kim Il Sung plein in het midden van de stad en een bezoek aan de DMZ.

Naast Pyongyang nemen we je ook mee de stad uit: richting Nampo. Dit stadje, beroemd om zijn therapeutische heetwaterbronnen, ligt aan de westkust van Noord Korea. We zullen hier onder andere een boerderij en een aantal fabrieken gaan bezoeken. Zwemmen en ontspannen met de lokale inwoners op het strand behoort ook tot de activiteiten.
Naast Nampo zullen we ook Wonsan bezoeken. Dit is een favoriete vakantiebestemming van de Noord Koreanen. We zullen hier samen met de vakantie vierende bevolking voetballen, zwemmen, verse vis eten en we hebben tijd om het recent gerenoveerde kindervakantiekamp te bezoeken.

Na deze bijzondere ontmoetingen zullen we verder gaan naar Mount Myohyang. Beroemd om de ‘International Friendship Exhibition’: een uiteenstalling van cadeaus geschonken door diverse landen en prominente personen (zoals Dennis Rodman) aan de 3 leiders van Noord Korea. Een bijzondere aangelegenheid!

Reisdata: 10 – 21 augustus 2020 (10 nachten, 11 dagen)
Prijs: € 1545,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoonskamer met gedeelde voorzieningen (een éénpersoonskamer is beschikbaar voor een toeslag van € 40,- per nacht).
– de treinreis Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders aangegeven in het reisschema
– Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airco
– alle entrees (tenzij anders aangegeven in het reisschema).

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten, drinken en souvenirs
– fooien voor de Koreaanse gidsen en chauffeur
– extra evenementen die niet in het reisschema vermeld staan

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).