Verken Pyongyang op de fiets

incl. een bezoek aan de DMZ

Wij Nederlanders zijn gek op fietsen, dus waarom niet in Pyongyang! Onlangs zijn er in Pyongyang fietspaden aangelegd en dit is je kans om in Noord Korea rond te fietsen. Twee van de vijf dagen van deze tour leggen we per fiets af. Dit geeft je de kans om je tussen de lokale bevolking te begeven, tijd om fantastische foto’s te maken en te genieten van het landschap.

De tour begint met een dag bezoek aan de DMZ (met de bus!). De volgende dag wordt het Mausoleum bezocht (Kumsusan Palace of the Sun) van president Kim Il Sung en de generaal Kim Jong Il, daarna nemen we een kijkje in de beroemde metrolijn in Pyongyang.

Hierna wordt alles smet de fiets gedaan en fietsen we door de hoofdstad en bezoeken locaties, zoals het Koreaanse oorlogsmuseum, het Kim Il Sung plein, de Juche toren en nog veel meer!

Reisdata: 21 – 27 september 2020 (5 nachten, 6 dagen).
Prijs € 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– vluchten (optioneel, ipv reizen met de trein)
– extra eten, drinken en souvenirs
– fooien voor de Koreaanse gidsen en chauffeur
– extra evenementen die niet in het reisschema vermeld staan

– visa kosten

Niet inbegrepen in de prijs:
– tweepersoonskamer met gedeelde voorzieningen (een éénpersoonskamer is beschikbaar voor een toeslag van € 40,- per nacht).
– de treinreis Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders aangegeven in het reisschema
– Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airco
– alle entrees (tenzij anders aangegeven in het reisschema).

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).