Van Moskou naar Pyongyang per trein!

(de langste treinreis ter wereld)

De reis van Moskou naar Pyongyang is de langste ononderbroken treinreis ter wereld! Een waar avontuur voor degenen die van treinreizen en/of van adembenemende landschappen houden!

In Rusland hebben we tijd om Moskou en het kleine stadje Ussuriysk te bekijken voordat we de trein over de grens naar Noord Korea nemen – een route die toeristen bijna nooit nemen. We zullen dan een dag doorbrengen in Rason (de speciale economische zone van Noord-Korea). Vervolgens gaan we met een lokale trein naar de hoofdstad Pyongyang, waarbij we door vijf afgelegen provincies van Noord Korea reizen langs ongerepte landschappen en zelden bekeken steden en dorpen.

Eenmaal in Pyongyang zullen we alle bezienswaardigheden bezoeken die je niet mag missen, zoals het Kim Il Sung-plein, het Koreaanse Oorlogsmuseum, een ritje maken in de metro van Pyongyang, een biertje halen bij de lokale bevolking en nog veel meer. Laten we niet vergeten dat een reis naar Noord Korea niet compleet is zonder een bezoek aan de DMZ: de zwaarbewaakte grens met Zuid Korea.

De inschrijvingen voor deze reis sluiten op 18 februari 2021. De reis zal alleen doorgaan als minimaal 6 personen zich aanmelden. Na 18 februari 2021 is het misschien nog mogelijk om deel te nemen aan de tour, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van treinkaartjes. Boek alstublieft je vlucht naar Moskou pas als we hebben bevestigd dat de reis doorgaat. Dit zul je twee maanden van tevoren te horen krijgen. Wees dus op tijd met reserveren!

Reisdata: 24 mei – 10 juni 2021
Prijs: € 2695,-

Inbegrepen in de prijs:
– al het vervoer en accomodatie tijdens de reis
– alle maaltijden in Noord Korea (behalve in de trein)
– een Westerse gids, een Russische gids en Noord Koreaanse gidsen
– entreetickets, tenzij anders vermeld

Niet bij de prijs inbegrepen:
– transport van en naar de start en eindlocatie van de reis
– Russisch visum
– visum voor Noord Korea (€ 50,-)
– verblijf in een éénpersoonskamer (€ 320,- meerprijs)
– maaltijden, diner en drinken tijdens de treinreis in Rusland
– fooien voor de lokale gidsen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).