Tiendaagse Noord Korea tour

Incl. een bezoek aan de DMZ en de berg Myohyang

Kom met ons mee naar het meest gesloten land op aarde: Noord Korea! Sinds 2014 geopend voor het toerisme. Massatoerisme kent men hier (nog) niet, en zeker niet gedurende de winterperiode! We zullen het grootste gedeelte van deze reis doorbrengen in de hoofdstad Pyongyang. Per trein reizen we hier vanuit Beiing naartoe: een mooie reis waarin je onderweg goed kunt zien hoe Noord Koreanen zich redden in deze koude maanden.
In Pyongyang zullen we je alle highlights laten zien. Van het recent gerenoveerde Oorlogsmuseum (gewijd aan de oorlogsstrijd met Zuid Korea en Amerika), de Juche Tower, de Pyongyang metro, tot het mausoleum waar Kim Il Sung en Kim Jong Il opgebaard liggen. Ook is er tijd voor ontspanning, zoals bijvoorbeeld bowlen in een Pyongyangs uitgaangscentrum, temidden van de lokale bevolking.
Ook nemen we je mee naar twee gebieden buiten de hoofdstad. Ten eerste gaan we zuidwaarts naar de indrukwekkende DMZ: de zwaarbewaakte grens met Zuid Korea. Ten tweede gaan we naar de berg Myohyang in het Noorden van het land. Je vindt hier de vriendschapshallen: een collectie van de vreemdste snuisterijen, allemaal giften aan Kim Il Sung en Kim Jong Il.

24 – 31 januari 2020
€ 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Noord-Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airconditioning
– alle entreetickets, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).