Paradijselijk Palawan

Ga met ons mee op onze jaarlijkse reis naar Palawan, dat de afgelopen jaren vaak tot beste eiland werd uitgeroepen. We doen dit door de geweldige Bacuit Archipel op onze prive partyboot te verkennen!

De reis begint met de groepsbijeenkomst in Ermita, Manilla, waar we de bezienswaardigheden van deze bruisende metropool gaan bekijken. Vervolgens vliegen we naar Puerto Princesa, de hoofdstad van Palawan. Hier checken we in in onze geweldige privé villa met zwembad voor een dagje relaxen om vervolgens het feest te beginnen.

Vervolgens gaan we naar El Nido in het noorden van het eiland voor vier dagen lang eilandhoptochten naar verborgen lagunes en geheime stranden. Dit is werkelijk adembenemend! Je hebt ook een vrije dag waarop we extra’s voor je kunnen regelen zoals duiken of een motortrip. Op onze laatste avond eindigen we in stijl met een feestje en kamperen op een verlaten eilandstrand voor een laatste nacht in de villa en onze terugkeer naar Manilla.

Reisdata: 30 september – 9 oktober 2021
Prijs: € 995,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle vluchten en vervoer
– 6 nachten éénpersoonsaccommodatie
– 2 nachten gedeelde accommodatie
– 3 ontbijten
– 4 lunches
– 1 diner
– alle rondleidingen en gidsen

Niet bij de prijs inbegrepen:
– internationale vluchten
– persoonlijke uitgaven
– maaltijden die niet vermeld staan
– fooien (ongeveer 20 euro)

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).