Oud en Nieuw vieren in Noord Korea

Zoek je een manier om het begin van 2022 op spectaculaire wijze in te luiden? Ga dan met ons mee op onze Oud en Nieuw reis! We kunnen je vanuit persoonlijke ervaring vertellen dat dit wel heel erg bijzonder is!

Tijdens ons bezoek in Pyongyang verkennen we alle bezienswaardigheden van de hoofdstad, zoals het mausoleum waar Kim Il Sung en Kim Jong Il in staat opgebaard liggen, het onlangs gerenoveerde Koreaanse oorlogsmuseum, het diepste metrosysteem ter wereld, panoramisch uitzicht vanaf de Juche-tour, het grootste warenhuis van Pyongyang, en nog veel meer. Geen bezoek aan Noord Korea is compleet zonder de DMZ te verkennen. Dit is je kans om een foto te maken met een Noord Koreaanse soldaat terwijl we Panmunjom bezoeken en de plek zien waar gesprekken tussen het noorden en het zuiden worden gehouden.

Voor onze unieke nieuwjaarsvieringsplannen hebben we een heel speciaal banket gepland voordat we erop uit trekken en ons bij de lokale bevolking op Kim Il Sung Square voegen om in 2021 te luiden! Er is een spectaculaire vuurwerkshow, live Koreaanse banduitvoeringen en socialistische ijssculpturen te zien.

Verspil geen tijd, boek nu bij ons en reserveer jouw plek voor een uniek nieuwjaarsfeest!

Reisdata: 28 december 2021 – 3 januari 2022
Prijs: € 995,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoons slaapkamer (enkele kamers zijn beschikbaar voor € 40,- euro per nacht)
– alle treintickets
– alle maaltijden in Noord Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur
– alle entreetickets (tenzij anders vermeld)

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooien voor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in het reisschema zijn opgenomen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).