Op Struun met Jet

In samenwerking met Henriette van der Noord bieden we vanaf de zomer van 2022 ook wandeltochten buiten de stad Groningen aan, in de provincie Groningen en Drenthe. (Voor stadswandelingen ín de stad: check onze Free Tours Groningen.) Henriette is enthousiast wandelaarster en weet precies waar je moet zijn om de onontdekte plekjes in de noordelijke provincies beter te leren kennen. Henriette wijst je de weg en zorgt er zo voor dat jij volledig kan ontspannen tijdens het lopen. Ook aan eten hoef je niet te denken, want ook een heerlijke, vegetarische, lunch wordt door haar verzorgd!

Ben je op zoek naar een zeer betaalbare gezellige dag weg, dichtbij huis, te midden van de natuur en andere natuurliefhebbers? Velen gingen je al voor:

“Al een aantal keren waren wij met Jet ‘op struun’ op het mooie Groningse platteland en iedere wandeling was echt fantastisch! Het is dubbel genieten wanneer je lekker kunt lopen en nergens aan hoeft te denken, omdat zowel de route als de inwendige mens door Jet verzorgd wordt. Erg leuk om in een klein gezelschap kletsend de medewandelaars (beter) te leren kennen! Een absolute aanrader voor iedereen die zijn hoofd eens lekker leeg wil lopen!” – Trijnie Stoppels

Er is keuze uit verschillende wandelingen, in verschillende gebieden en variërend in het aantal kilometers:

20 juli en 3 augustus: Wandeling voor alleengaande 60+ ers
11 km, 20 euro p.p.

We starten deze wandeling in Roderesch. We beginnen de dag met een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Onderweg krijgt u een lekkere lunch met koffie of thee. Doel: een fijne dag doorbrengen in de natuur, lekker bewegen op eigen tempo, onthaasten en gelijkgestemden ontmoeten terwijl u niet hoeft te letten op de route, want dat doe ik natuurlijk. Minimum aantal deelnemers: 4. 

JA, IK GEEF MIJ GRAAG OP!
Vermeld datum en aantal personen in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

22 juli en 5 augustus: Zeer gevarieerde wandeling in Westerwolde
14 km, 20 euro p.p.

We maken een 14 kilometer lange, zeer gevarieerde wandeling in het mooie Westerwolde vanuit Sellingen. We beginnen de dag met een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Onderweg krijgt u een lekkere lunch met koffie of thee. Doel: een fijne dag doorbrengen in de natuur, lekker bewegen op eigen tempo, onthaasten en gelijkgestemden ontmoeten terwijl u niet hoeft te letten op de route, want dat doe ik natuurlijk. Minimum aantal deelnemers 5. 

JA, IK GEEF MIJ GRAAG OP!
Vermeld datum en aantal personen in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

27 juli en 10 augustus: Wandeling voor beginnende wandelaars
9 km, 20 euro p.p.

Deze wandeling is heel erg geschikt voor mensen die wel graag een groepswandeldag willen beleven, maar nog niet hele gevorderde wandelaars zijn. We maken een 9 kilometer lange rondwandeling in de provincie Groningen vanuit Lutjegast. We beginnen de dag met een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Onderweg krijgt u een lekkere lunch met koffie of thee. Doel: een fijne dag doorbrengen in de natuur, lekker bewegen op eigen tempo, onthaasten en gelijkgestemden ontmoeten terwijl u niet hoeft te letten op de route, want dat doe ik natuurlijk. Minimum aantal deelnemers 4.

JA, IK GEEF MIJ GRAAG OP!
Vermeld datum en aantal personen in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

29 juli en 12 augustus: Wandeling door het Drentse stroomdallandschap
14 km, 20 euro p.p.

4. Donderdag 29 juli: We maken een 14 kilometer lange rondwandeling in Drenthe vanuit het mooie dorpje Gasteren. We lopen over heide en door een prachtig stroomdallandschap. We beginnen de dag met een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Onderweg krijgt u een lekkere lunch met koffie of thee. Doel: een fijne dag doorbrengen in de natuur, lekker bewegen op eigen tempo, onthaasten en gelijkgestemden ontmoeten terwijl u niet hoeft te letten op de route, want dat doe ik natuurlijk. Minimum aantal deelnemers 4. 

JA, IK GEEF MIJ GRAAG OP!
Vermeld datum en aantal personen in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).