Noord Korea tour

Incl. nationale feestdag en beklim de heilige berg Mount Paektu!

Zomer is een fantastische tijd om een reis te maken naar Noord Korea. En zeker wanneer je ook nog de kans hebt om een van de grootste nationale feestdagen van het jaar mee te maken! ‘Victory Day’, de dag van de wapenstilstand van de Koreaanse oorlog, wordt op 27 juli 2020 gevierd en wij zijn erbij! Jij ook?

We zullen de feestdag vieren tezamen met de lokale bevolking. We zullen deelnemen aan festiviteiten en temidden van de Noord Koreanen picknicken in het park. Er zullen massale volksdansen zijn en een grote vuurwerkshow. Dit is absoluut de beste tijd van het jaar om Pyongyang te bezoeken!

Verder zullen we je tijdens deze tour alle highlights van Pyongyang laten zien, zoals onder andere het Oorlogsmuseum en het maken van een ritje in de metro. Ook zullen we je meenemen naar het indrukwekkende mausoleum waar President Kim Il Sung en Generaal Kim Jong Il opgebaard liggen. Natuurlijk is een bezoek aan Noord Korea niet compleet zonder een bezoek aan de DMZ: de zwaarbewaakte grens met Zuid Korea. Ook hier nemen we je mee naartoe.

Alsof deze reis op zichzelf al niet bijzonder genoeg is, combineren we deze tour met een bezoek aan de heilige berg Mount Paektu! Dit is een zeer unieke plaats, waar weinig andere toeristen over kunnen meepraten. De berg bevindt zich in het noordoosten van het land, waar we naartoe zullen gaan met een privévliegtuig. Naast deze heilige berg zullen we er ook de geboorteplaats van Kim Jong Il bezoeken, en oude kampen waar Korea ooit hun aanval tegen de Japanners zijn begonnen. We zullen overnachten in het rustige, pittoreske dorpje Samjiyon.

Geloof ons: dit avontuur is er eentje die je niet wilt missen!

20 – 29 juli 2020
€ 1545,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Beijing-Pyongyang-Beijing en binnenlandse vlucht
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Noord-Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airconditioning
– alle entreetickets, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).