Noord Korea Lentetour

Incl. grootste feestdag van het jaar: Dag van de Arbeid + extra uitbreiding

Vier de grootste feestdag van het jaar in Noord Korea: de dag van de arbeid.

Deze feestdag geeft je een mooie kans om Noord Koreanen te ontmoeten en tijd met ze te besteden. De Noord Koreanen spenderen deze dag met familie en vrienden en jij bent in de gelegenheid om mee te doen met de eet, drink, dans festiviteiten.

In Pyongyang zullen we je alle highlights laten zien. Van het recent gerenoveerde Oorlogsmuseum (gewijd aan de oorlogsstrijd met Zuid Korea en Amerika) tot het mausoleum waar Kim Il Sung en Kim Jong Il opgebaard liggen. Ook is er tijd voor ontspanning, zoals bijvoorbeeld bowlen in een Pyongyangs uitgaangscentrum, temidden van de lokale bevolking.

Tijdens de uitbreidingsreis gaan we meer de industriële kant van Noord Korea zien en trekken we naar de westerlijke stad ‘Nampo’. Hier bezoeken we fabrieken en een boerderij. Dit gedeelte van Noord Korea is uniek om te bezoeken, omdat het nog weinig bezocht is door toeristen.

Met deze extra uitbreidingsreis trekken we bergen in naar Mt. Myohyang waar een vriendschaps- expositie is gebouwd voor Kim Il Sung, Kim Jong Il en Kim Jong Un. Ook bezoeken we een grot en een boeddhistische tempel die gelegen is in de bergen.

Verder brengt deze reis ons naar de stad ‘Sinuiju’, vlak bij de Chinese grens. We bezoeken o.a. een park waar met de lokale bevolking mee kunt doen met traditionele activiteiten.

28 april – 9 mei 2020
€ 1445,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Noord-Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airconditioning
– alle entreetickets, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten (Noord Korea € 50,-)
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).