Noord Korea Lentefestival

incl. feestdag: geboortedag Kim Jong Il

Kom met ons mee naar het meest gesloten land op aarde: Noord Korea! Sinds 2014 geopend voor het toerisme.

We zullen alle belangrijkste bezienswaardigheden in en rondom Pyongyang verkennen, zoals het mausoleum, het onlangs gerenoveerde Koreaanse oorlogsmuseum, de Juche-toren, het Kim Il Sung plein, de mysterieuze metro van Pyongyang, bowlen, microbrouwerijen en nog veel meer.

Het Lentefestival komt dit jaar overeen met de verjaardag van Kim Jong Il, dus we kunnen deelnemen aan alle vieringen die op deze speciale dag voor de Koreanen zullen plaatsvinden. Denk aan massale volksdansen, een bloemententoonstelling en mogelijk een speciaal showoptreden van het leger.

Tijdens deze tour gaan we naar het noorden van Pyongyang en verkennen we de berg Myohyang, waar de internationale vriendschapstentoonstelling in de berg is ingebouwd en waar geschenken tentoongesteld staan die zowel aan Kim Il Sung, Kim Jong Il en Kim Jong Un zijn gegeven door mensen en landen van over de hele wereld. Een van de meest unieke hoogtepunten van Noord-Korea en zeker niet de moeite waard om te missen.

Geen reis naar Noord Korea is compleet zonder een bezoek aan het iconische dorp Panmunjom (DMZ), de plaats waar Noord en Zuid Korea van elkaar gescheiden worden. Hier hebben we een legerofficier tot onze beschikking om ons rond te leiden.

Tickets zijn beperkt tijdens dit seizoen! Zorg er dus voor dat u vroeg bij ons boekt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw plek op de tour veilig is.

Let op: de Chinese ambassade in Pyongyang is gedurende de hele tour gesloten. Om deel te nemen aan deze tour moet je een inreisvisum hebben voor China of het 144 uur transfervisum gebruiken.

Reisdata: 12 – 19 februari (5 nachten, 6 dagen)
Prijs: € 995,-

Inbegrepen in de prijs:
– accommodatie voor twee personen (eenpersoonskamers zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 40,- per nacht)
– treinreizen Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in de Noord Korea, tenzij anders aangegeven
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur.

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooien oor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in de reisbeschrijving staan vermeld.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).