Noord Korea basistour

Incl. nationale viering Kim Jong Il’s geboortedag

Kom met ons mee naar het meest gesloten land op aarde: Noord Korea! Sinds 2014 geopend voor het toerisme. Massatoerisme kent men hier (nog) niet, en zeker niet gedurende de winterperiode! We zullen het grootste gedeelte van deze reis doorbrengen in de hoofdstad Pyongyang. Per trein reizen we hier vanuit Beiing naartoe: een mooie reis waarin je onderweg goed kunt zien hoe Noord Koreanen zich redden in deze koude maanden.
In Pyongyang zullen we je alle highlights laten zien. Van het recent gerenoveerde Oorlogsmuseum (gewijd aan de oorlogsstrijd met Zuid Korea en Amerika) tot het mausoleum waar Kim Il Sung en Kim Jong Il opgebaard liggen. Ook is er tijd voor ontspanning, zoals bijvoorbeeld bowlen in een Pyongyangs uitgaangscentrum, temidden van de lokale bevolking. Highlight van deze tour is de nationale viering van Kim Jong Il’s geboortedag. Een speciale dag voor de Noord Koreanen! Op het centrale Kim Il Sung plein in Pyongyang zullen allerlei festiviteiten plaatsvinden, waaronder massale volksdansen en parades. Ook vuurwerk zal er te zien zijn.

15 – 18 februari 2020
€ 695,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Dandong-Pyongyang-Dandong
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).