Noord Korea basistour

incl. viering oprichting van de Arbeiderspartij

Noord Korea viert dit jaar een van de grootste feestdagen van 2021: Party Foundation Day. Oftewel: de dag waarop de oprichting van de Arbeiderspartij gevierd wordt. Er zijn grote feesten gepland met massadansen, vuurwerk en het bezoeken van de massaspelen, samen met andere verrassingen die voor deze dag zijn georganiseerd.

Tijdens je tour met ons in Pyongyang zie je alle bezienswaardigheden van de hoofdstad. Onder andere het Mausoleum waar zowel Kim Il Sung als Kim Jong Il liggen, het Kim Il Sung Square, de Pyongyang Metro, de Juche-toren met een perfect panoramisch uitzicht, het Koreaans Oorlogsmuseum en nog veel meer. We hebben ook een dagtocht naar de stad Kaesong geregeld, op slechts 8 km van de DMZ, zodat we een persoonlijk bezoek aan het dorp Panmunjom krijgen. Hier zal onze eigen Koreaanse officier van het Koreaanse leger een gedetailleerde rondleiding en een kleine geschiedenisles over de plek geven.

Geen reis naar Noord Korea is compleet zonder een bezoek aan de DMZ. Om deze reis extra speciaal te maken, hebben we een bezoek aan de Betonnen Muur georganiseerd. Dit is buiten de gebaande paden en geeft ons een geweldige blik op de muur die in de jaren ‘70 door de Zuid Koreanen is opgetrokken. We kunnen zelfs Zuid-Koreaanse wachttorens langs de heuvel zien vanaf de post aan Noord Koreaanse zijde.

De Mass Games, ’s werelds grootste optreden met meer dan 100.000 artiesten, wordt verwacht tijdens deze tour. Het is mogelijk om deze uitvoering te zien. Tickets zijn bovenop de reguliere reiskosten en betaal je ter plekke contant. We raden je aan om je plek voor deze reis vroeg te reserveren, omdat we verwachten dat de reis snel vol zal zitten!

Ticketkosten voor de Mass Games:

3e Klasse
€ 100,- (800 RMB)
2e Klasse
€ 300,- (2300 RMB)
1e klas
€ 500,0 (3800 RMB)
VIP
€ 800,- (6000 RMB)

Reisdata: 6 – 11 oktober 2021
Prijs: € 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoons slaapkamer (enkele kamers zijn beschikbaar voor € 40,- euro per nacht)
– treintickets Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur
– alle entreetickets (tenzij anders vermeld)

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooien voor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in het reisschema zijn opgenomen
– kosten van het ticket van de massaspelen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).