Noord-Korea basistour

incl. nationale feestdag “Children’s Day” + bezoek aan DMZ en Sinuju

Ga met ons mee op een onvergetelijke reis naar Noord-Korea’s hoofdstad Pyongyang om deel te nemen aan de festiviteiten rondom “Children’s Day”! Op deze dag, gewijd aan de kinderen in Noord-Korea en die plaats zal vinden in het grootste park van de stad, heb je de kans om mee te doen met de studenten/leerlingen die daar spelletjes en wedstrijden doen. Ook zullen we het pretpark in de stad met al haar bezoekers op deze dag bezoeken: Mangyongdae Funfair.

Naast deze speciale feestdag zullen we je natuurlijk de highlights van Pyongyang laten zien, zoals het Kim Il Sung plein, het Oorlogsmuseum, een ritje met de metro, een bezoek aan het ‘moderne’ warenhuis in de stad, het beklimmen van de Juche toren en nog veel meer.
Naast de hoofdstad zullen we je ook meenemen naar de DMZ, de zwaarbewaakte grens met Zuid-Korea op 5 uur afstand van Pyongyang. We zullen ook het stadje Kaesong bezoeken, dat maar een paar kilometer van deze grens ligt. Terug onderweg naar Pyongyang zullen we nog stoppen in een ander stadje waar we de befaamde, lokaal gebrouwen Makkoli-drank kunnen uitproberen.

Tot slot zullen we deze tour afsluiten met een bezoek aan Sinuiju: het Noord-Koreaanse grensstadje gesitueerd aan de overkant van het Chinese Dandong. Alleen de Yalu-rivier scheidt deze twee steden, en tegelijkertijd ook werelden. We verblijven hier een nacht, zodat we je een inzicht kunnen geven in het Noord-Koreaanse plattelandsleven. We bezoeken hier o.a. een kleuterschool en lopen langs de rivier die Noord-Korea van China scheidt.

31 mei – 4 juni 2020
€ 795,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Dandong-Pyongyang-Dandong
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Noord-Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airconditioning
– alle entreetickets, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).