Noord-Korea basistour

Incl. grootse viering van Kim Il Sung’s geboortedag + extra uitbreiding

Zonder twijfel is dit een van onze absolute top-tours uit het Noord-Koreaanse toeristenseizoen! Dit heeft alles te maken met de viering van Kim Il Sung’s geboortedag: een van de twee grootste nationale feestdagen van het land. Wat je kunt verwachten? Denk aan grootse vuurwerkshows, massale volksdansen in het centrum van de stad, parades en tal van andere feestelijkheden. Naast deze feestdag zullen we je de highlights van Pyongyang in deze reis laten zien. Zoals het Koreaanse Oorlogsmuseum, een ritje in de Pyongyang metro, beklimming van de Juche Toren, het Kim Il Sung plein enz. Bovenop dit alles nemen we je mee naar de DMZ: de zwaarbewaakte grens met Zuid-Korea, zo’n 5 uur rijden van Pyongyang.

De extra uitbreiding bestaat o.a. uit het bezoeken van de havenplaats Nampo; we gaan dus meer van het Noord-Koreaanse platteland zien! Hier bezoeken we een spa, fabrieken en een boerderij en een tour door een aantal kleinere plattelandsdorpen. Ook de berg Myohyang staat op het menu! In deze berg zien we de indrukwekkende “Friendship Exhibition”: een uiteenstalling van cadeaus aan Kim Il Sung, Kim Jong Il en Kim Jong Un, aangeboden door diverse landen. We zullen ook het Kumsusan Palace of the Sun in Pyongyang aandoen: het indrukwekkende mausoleum waar President Kim Il Sung en Generaal Kim Jong Il opgebaard liggen.
Maar dit is nog niet alles! In deze extra uitbreiding zullen we je ook nog meenemen naar Sinuiju: de grensstad dichtbij Dandong, China. Daar zullen we een cosmeticafabriek bezoeken, een folklorepark waar je traditionele Koreaanse activiteiten met lokale mensen kunt ondernemen en we wonen een show bij van de befaamde Bonbu Kindergarten.

11 – 22 april 2021
€ 1545,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle overnachtingen (in 2-persoonskamers. 1-persoonskamer te boeken tegen meerprijs van € 40,- p.p. per nacht)
– treinvervoer Beijing-Pyongyang-Beijing
– alle maaltijden in Noord-Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Noord-Koreaanse en Westerse gidsen
– bus met chauffeur en airconditioning
– alle entreetickets, tenzij anders vermeld in het reisschema

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra eten/drinken en souvenirs
– visakosten
– fooien voor de Noord-Koreaanse gidsen en de buschauffeur
– eventuele extra uitstapjes of evenementen die niet vermeld staan in het reisschema

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).