Overzicht van onze groepsreizen naar Mongolië

Het Mongoolse platteland + Nadaam Festival!

Reisdata: 5 – 14 juli 2019 (8 nachten, 9 dagen)
Prijs: € 1095,- *

* De reizen (Mongolië + Rusland, baikalmeer) zijn beide los te boeken of als combinatie mogelijk. Neem je de combinatie (in totaal 16 dagen), dan bieden we je een korting aan van € 145,-.

Op de bucketlist van velen: Mongolië! Een land dat jarenlang onder de plak zat van de Sovjets en waar het massatoerisme – gelukkig – nog niet is doorgedrongen. Wat ook maakt dat het een beetje een moeilijk land is om op eigen gelegenheid te bereizen. Het regelen van accommodatie, vervoer en dergelijke is nog weinig georganiseerd en soms wel heel erg “houtje touwtje”. Daarom hebben wij het werk voor je gedaan en kun je met ons dit land van de prachtige, weidse landschappen en authentieke cultuur bezoeken!

Klik hier voor alle informatie en het boeken van deze groepsreis!

COMBI: MONGOLIË + RUSLAND + CHINA + NOORD-KOREA!

De langste treinreis ter wereld: van Moskou naar Pyongyang

Reisdata: 24 juli – 8 augustus 2018 (14 nachten, 15 dagen)
Prijs: € 2595,- *

Een reis voor de ware avonturiers! Ga mee met de langste treinreis (bijna 7000 km in totaal) op aarde. Van het magische Rusland naar het meest onbekende land van de wereld: Noord Korea! Onderweg zullen we verschillende keren de trein verlaten om wat meer van deze beide erg bijzondere, hier en daar soms ‘wereldvreemd’ aandoende landen te zien te krijgen (zo bezoeken we onder andere de zwaarbewaakte grens tussen Noord en Zuid Korea). Je reisrugzak wordt hiermee aangevuld met een zeer bijzondere, onvergetelijke reiservaring.

Klik hier voor alle informatie en het boeken van deze groepsreis.

Terelj National Park, Mongolië. Foto gemaakt door Aletta (december 2016).

COMBI: MONGOLIË + CHINA + RUSLAND + OOST-EUROPA

Eurazië! Op Sovjet-avontuur: van Beijing naar Warschau in 40 nachten

29 oktober – 9 december 2019 (40 nachten, 41 dagen)
Prijs: € 3185,-  (Je kunt ook een gedeelte van deze reis boeken)

Ons jaarlijkse EURAZIË avontuur! “Eurazië, eurazië? Waar moet ik dan aan denken?” Nou, aan het bezoeken van zeventien – voormalige Sovjet – landen die tussen Beijing en Warschau liggen. Lees: Oostblok. Per trein. In vijf weken tijd. This is gonna be an Adventure!

Geen vijf weken de tijd? Geen probleem. Je kunt ook een gedeelte van deze reis boeken.

Klik hier voor alle informatie, prijzen en het boeken van deze groepsreis.