Maak mee! Het Nadaam festival in Mongolië en ontdek het ruige platteland

Mongolië is een van onze favoriete zomerbestemmingen! Geloof het of niet: in de zomer stijgen de temperaturen hier tot wel 30 graden! Ga met ons mee naar dit land vol ongerepte natuur dat (gelukkig) nog niet overspoeld wordt door toeristen.

We zullen je meenemen naar onder andere het Mount Khogno natuurreservaat en Terelj National Park. Beide befaamd om hun ‘wildlife’ en onvergetelijke kampeer en trekkingavonturen. We zullen onder andere overnachten in Ger-tenten, kameelrijden in de duinen en paardrijden op de steppes, voordat we teruggaan naar Ulaanbaatar om ons op te maken voor de bijzondere evenementen op het Nadaam festival.
Het Nadaam festival speelt zich af rondom drie hoofdsporten: paardrijden, worstelen en speerwerpen. Na het festival zullen we je de hoogtepunten van Ulaanbaatar laten zien: de stad waar een derde van alle Mongolen in het land woont.

Let op: Nadaam is het grootste, jaarlijkse evenement in Mongolië. Werkelijk het hele land loopt hiervoor uit. We verwachten daarom dat tickets en accommodaties maanden van tevoren uitverkocht zullen raken. Wil je mee? Wacht dan niet tot het laatste moment en boek nu!

Nog niet ‘uitgereisd’ na China en Mongolië? Klik hier en verleng je reis met een trip naar Russisch Siberië!

Reisdata: 10 – 17 juli 2020 (7 nachten, 8 dagen)
Prijs: € 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– al het vervoer tijdens de reis
– alle accommodatie (in 2-persoonskamers)
– gidsen
– ontbijt en lunches
– diner / avondeten tijdens kamperen
– entreetickets, incl. ticket voor het Nadaam Festival
– paarden- en kamelenrit

Niet inbegrepen in de prijs:
– vervoer naar Ulaanbaatar
– visakosten
– accommodatie in een 1-persoonskamer (meerprijs: € 360,- p.p.)
– diners / avondeten in Ulaanbataar
– persoonlijke uitgaven en fooien voor de lokale gidsen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).