Korea: de complete ervaring (deel 3) – In Zuid Korea

In drie delen bieden we de meest complete reiservaring aan die voor Noord en Zuid Korea mogelijk is. Deze drie (groeps)reizen kun je apart van elkaar boeken en maken, of je gaat met alle drie “for the full package”. Hieronder vind je de beschrijving van reis 3: In Zuid Korea.

Met deze derde reis maak je je Korea-ervaring absoluut compleet. We nemen je mee naar Zuid Korea: sinds 1945 gescheiden van Noord Korea en vandaag de dag een compleet ander land dan het noordelijke deel. We ontdekken in deze zevendaagse tour twee plattelandsregio’s, die voor de Koreaanse Oorlog (1950-53) tot Noord Korea behoorden en Zuid Korea’s hoofdstad Seoul. Ook bezoeken we Punmunjome en de DMZ, deze keer vanaf de zuidkant.

Onze reis zal starten in de Chinese stad Dandong, vanwaar we een ferry nemen naar Incheon in Zuid Korea. We moeten via China, omdat het op geen enkele manier mogelijk is om in Noord Korea naar Zuid Korea over te steken. Je kunt er ook voor kiezen om deze reis met ons te starten in Seoul (daar vlieg je dan op eigen gelegenheid naartoe).

Reisdata: 4 – 10 juli (6 nachten, 7 dagen)
Prijs: € 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle accommodatie (in gemengde slaapzalen. Mocht je een eenpersoonskamer willen boeken dan zijn de extra kosten daarvoor € 40,- p.p. per nacht)
– overtocht nachtboot van Dandong naar Incheon
– al het ontbijt en lunches
– Westerse gids
– alle vervoer in Zuid Korea
– Seoul metrotickets
– alle andere entreetickets

Niet inbegrepen in de prijs:
– alle diners, extra eten en drinken, snacks en souvenirs
– visa voor China en Zuid Korea
– optionele vlucht van en naar Seoul
– fooien voor de gidsen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).