Korea: de complete ervaring (deel 2) – In Noord Korea

In drie delen beiden we de meest complete reiservaring aan die voor Noord en Zuid Korea mogelijk is. Deze drie (groeps)reizen kun je apart van elkaar boeken en maken, of je gaat met alle drie “for the full package”. Hieronder vind je de beschrijving van reis 2: In Noord Korea.

Deze zeer complete reis laat je alle belangrijkste en indrukwekkendste bezienswaardigheden van dit meest gesloten land op aarde zien. Natuurlijk de hoofdstad Pyongyang, waar we onder andere het Oorlogsmuseum en het gigantische mausoleum waar Kim Il Sung en Kim Jong Il opgebaard liggen, zullen bezoeken en een ritje zullen maken in de Pyongyang metro – tussen de Noord Koreanen. Ook de DMZ kunnen we natuurlijk niet overslaan: de zwaarbewaakte grens tussen Noord en Zuid Korea. Deze grens ligt op zo’n vier uur rijden van Pyongyang en daarom zullen we hier per binnenlandse vlucht naartoe gaan: een absoluut unieke ervaring in dit land die zeker niet in elke Noord Koreareis aangeboden wordt! Tot slot zullen we het landelijke, noordoostelijke deel van het land bezoeken, een gebied ver van de “gebaande paden” dat eveneens door weinig toeristen bezocht wordt (en mag worden). We zullen hier overnachten bij Noord Koreaanse families thuis. Voor vele Noord Koreanen die in dit gebied leven, zal het de eerste keer zijn dat ze westerlingen zien!

Reisdata: 23 juni – 4 juli 2021 (11 nachten, 12 dagen)
Prijs: € 1695,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle accommodatie (in tweepersoonkamers. Mocht je een eenpersoonskamer willen boeken dan zijn de extra kosten daarvoor € 40,- p.p. per nacht)
– alle maaltijden, tenzij anders aangegeven in het reisschema
– alle vervoer
– Westerse en Noord Koreaanse gidsen
– entreetickets, tenzij ander aangegeven in het reisschema 

Niet inbegrepen in de prijs:
– vlucht van Beijing naar Pyongyang (in plaats van met de trein. Is optioneel en kost € 195,- extra.)
– extra eten, drinken en souvenirs
– visum voor China
– fooien voor de Noord Koreaanse gidsen
– eten en drinken in China

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).