Korea: de complete ervaring (deel 1) – Het Noord Koreaans Grensgebied

In drie delen beiden we de meest complete reiservaring aan die voor Noord Korea mogelijk is. Deze drie (groeps)reizen kun je apart van elkaar boeken en maken, of je gaat met alle drie “for the full package”. Hieronder vind je de beschrijving van reis 1: Het Noord Koreaans Grensgebied.

Met deze tour, die geheel plaatsvindt in China en niet in Noord Korea, krijgen we dingen van Noord Korea te zien die we in het land zelf onmogelijk te zien zouden krijgen. We nemen je in deze reis mee naar de Chinees/Noord Koreaanse grensdorpen waar Noord Koreanen, Chinese Koreanen en Zuid Koreanen in vrijheid samenleven.

De reis start in Dandong. Hier zullen we onder andere een boot trip maken over de rivier die China scheidt van Noord Korea. We zullen naast deze stad de berg Paektu (voor de Chinezen berg Changbai genoemd) beklimmen, de dorpen bezoeken waar het mogelijk is om de grens naar Noord Korea over te steken en de stad Tumen bekijken. We zullen onderweg stoppen langs vele checkpoints en je brengen naar de plaatsen waar je de mooiste uitzichten hebt op Noord Korea. De Noord Koreaanse steden Namyang, Hoeryong (nee, geen geintje), Hyesan, Nampo en Mother Kim Jong Suk zul je allemaal kunnen zien! Absoluut de beste en veiligste manier om foto’s van het meest gesloten land op aarde te maken!

Deze reis is een van de interessantste en meest avontuurlijke reizen die we aanbieden. Je zult veel te weten komen over de geschiedenis en politieke verhoudingen tussen beide landen. Als je geïnteresseerd bent in de relatie tussen China en Noord Korea en hoe China omgaat met zijn buurland en tevens grootste bondgenoot, dan is dit een reis voor jou!

Reisdata: 18 juni- 25 juni 2021 (7 nachten, 8 dagen)
Prijs: € 1095,-

Inbegrepen in de prijs:
– alle accommodatie (in tweepersoonkamers. Mocht je een eenpersoonskamer willen boeken dan zijn de extra kosten daarvoor € 200,-)
– alle maaltijden, tenzij anders aangegeven in het reisschema
– alle vervoer
– Westerse gids
– entreetickets, tenzij ander aangegeven in het reisschema 

Niet inbegrepen in de prijs:
– visum voor China
– extra eten en drinken
– fooien voor de gids en chauffeur (niet verplicht, wel altijd gewaardeerd)

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze reis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).