Kerstreis

Op zoek naar een unieke plek om deze kerst door te brengen en op tegelijkertijd op zoek naar een leuk avontuur? Ga dan met ons mee tijdens ons kerstbezoek aan Noord Korea! Bestaat er een betere manier om Kerst door te brengen dan in het hart van Pyongyang?

We zullen onze reis starten in het zuiden van het land voor een uitgebreide tour door Panmunjom, het dorp vlakbij de zwaarbewaakte DMZ. We hebben hier onze eigen militaire gids. Je bezoekt de stad Kaesong, die slechts een paar kilometer van de grens ligt en Sariwon. Op de terugreis richting de hoofdstad Pyongyang bezoeken we een andere stad halverwege Kaesong en Pyongyang, om hun beroemde lokaal gebrouwen Makkoli te proberen en te genieten van het panoramische uitzicht.

Op eerste kerstdag zullen we in Pyongyang zijn. Je krijgt onder meer de kans om het Kim Il Sung Square te bezoeken, het Koreaanse oorlogsmuseum waar het gevangengenomen Amerikaanse spionageschip rust en we maken een ritje in de beroemde Pyongyang Metro!

Door gebruik te maken van reizen vanuit Dandong (de Chinese grensstad die gemakkelijk te bereiken is vanuit het grootste deel van China), zijn we in staat om een geweldige prijs te bieden voor deze reis. We hebben deze reis ontworpen om kort en krachtig te zijn … en gemakkelijk voor de portemonnee in de dure decembermaand!

Let op: alle reizigers moeten een inreisvisum voor China hebben, omdat er niet genoeg tijd is om een Chinees visum aan te vragen in Pyongyang en het 144 uur durende transfervisum het gebruik van de trein niet toestaat.

Reisdata: 23 – 26 december 2021
Prijs: € 695,-

Inbegrepen in de prijs:
– tweepersoons slaapkamer (enkele kamers zijn beschikbaar voor € 40,- euro per nacht)
– alle treintickets
– alle maaltijden in Noord Korea, tenzij anders vermeld in het reisschema
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur
– alle entreetickets (tenzij anders vermeld)

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooien voor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in het reisschema zijn opgenomen

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).