Free Tours Groningen

Geen zin, tijd of geld om een verre reis te maken, maar wel op avontuur willen? Ga dan een keer mee met Free Tours Groningen! In onze thuisstad bieden we namelijk stadswandelingen aan! Free Tours Groningen neemt je mee op ontdekkingstocht door het centrum van Groningen. Tijdens een wandeling van 1,5 uur laten we kenmerkende en onontdekte plekjes van de stad zien. We vertellen interessante historische feitjes, leuke anekdotes en (niet onbelangrijk) waar je goed kunt eten, drinken en dansen.

Onze tour is dé manier om Groningen te leren kennen. Tijdens het lopen proef je de sfeer van de stad, ontmoet je nieuwe mensen en kun je ons vragen wat je altijd al wilde weten. Al onze gidsen kennen de stad als hun broekzak en vertellen je graag meer.

Wij werken volgens de “Free Tour philosophy”. Dit betekent dat je op voorhand niets voor de tour betaalt. Aan het eind van de wandeling ben je vrij om te betalen je wat jij het waard vond.

Om mee te wandelen willen we je vragen om vooraf te reserveren via ons reserveringsformulier. Per tour hebben we plaats voor 10 personen, om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen. Gelukkig bieden we iedere zaterdagochtend twee tours aan op dezelfde tijd, waardoor er genoeg plaats voor iedereen is 🙂

Tours worden gegeven in het Engels, tenzij het een Nederlands sprekende groep betreft.

De website van Free Tours Groningen is www.freetoursgroningen.com. Ook zijn we te vinden op Facebook en Tripadvisor.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).