Fietstour door Pyongyang

incl. bezoek aan de DMZ

We hebben onze klassieke Pyongyang-fietstocht omgetoverd tot een leuke (ultra) budget variant waarin we alle hoogtepunten van Pyongyang zullen bezoeken, per fiets! Het meest gebruikte vervoersmiddel in het land.

Sinds Pyongyang in 2015 zijn eerste fietspaden in de districten aanlegde, leek het ons een geweldig idee om Pyongyang’s allereerste ontspannende fietstocht door de stad te houden. Met tal van fietstochten door de stad die mogelijk zijn, willen we deze ervaring graag met je blijven delen, want het is een van onze favoriete tours van het jaar + de beste manier om de hoofdstad te bekijken. 

We bezoeken locaties zoals het Korean War Museum, het Kim Il Sung Square, de Juche Tower, rijden langs de Taedong-rivier, Pyongyang Metro en banen ons een weg door de vele straten en wijken van de stad. Ook hebben we de unieke kans tijdens deze reis om op 7 augustus de beroemde en werelds grootste ‘mass dances’ te aanschouwen! Tickets hiervoor kun je tijdens de reis kopen.

Op de laatste dag zetten we de fietsen even op slot en stappen we de bus in om een bezoek te brengen aan de stad Kaesong, slechts een paar kilometer van de zwaarbewaakte grens (de DMZ) met Zuid Korea. 

3e klas
€ 100,- (800 RMB)

2e klas
€ 300,- (2.300 RMB)

1e klasse
€ 500,- / (3800 RMB)

VIP
€ 800,- / (6000 RMB)

Let op: alle reizigers moeten een inreisvisum voor China hebben, omdat er niet genoeg tijd is om een ​​Chinees visum aan te vragen in Pyongyang en het 144-uur transfervisum het gebruik van de trein niet toestaat.

Reisdata: 6 – 9 augustus 2021
Prijs: € 695,-

Inbegrepen in de prijs:
– accommodatie voor twee personen (eenpersoonssupplementen beschikbaar voor 40 euro extra per nacht)
– trein binnen en buiten Dandong-Pyongyang-Dandong
– alle maaltijden in de DVK, tenzij anders vermeld
– Koreaanse en westerse gidsen
– bus met airconditioning en chauffeur
– alle entreetickets (tenzij anders vermeld)

Niet inbegrepen in de prijs:
– extra drankjes en souvenirs
– kosten van visa
– fooi voor Koreaanse gidsen en de chauffeur
– extra activiteiten die niet in de reisbeschrijving staan ​​vermeld
– kosten voor de Mass Dance tickets op 7 augustus

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het boeken van deze groepsreis.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).